KADIR MERAL
/


Författare - Föreläsare - Komiker

 

NYHETER


Min soloshow INGEN KO PÅ ISEN kommer till Söderhamn den 14 feb 2020. Biljetter köper du på följande länk.

Nu finns det arbetsmaterial baserat på min bok "Pojken som följer sin skugga" framställt för skolor. Arbetshäftet är ämnat till att användas i samband med författarbesök och föreläsningar.

Arbetsmaterial_Pojken-som-följer-sin-skuggaFöreställningen "Ingen ko på isen" kommer till Borlänge
Datum: 2019-10-04
Klockslag: 19.30

Kadir sätter upp sin föreställning

"Ingen ko på isen" på Mimers Hus Teater

En standupföreställning om utanförskap, mellanförskap och innanförskap. Kadir Meral som är gift med en svenska skojar om kulturmöten på ett sätt som berör publiken både i hjärta och hjärna. Välkommen till en föreställning som belyser charmen men också komplexiteten som uppstår när två helt skilda kulturer möts.

Biljetter säljs via Mimers Café på nummer: 070-146 93 33

eller via

https://www.eventim.se/ingen-ko-pa-isen-biljetter.html?affiliate=ESE&sort_by=event_datum&sort_direction=asc&fun=erdetail&doc=erdetaila&erid=2366860&kuid=563688

Vuxna: 175 kr

Pensionärer: 125 kr

Studerande ungdomar: 125 kr

25 kr serviceavgift per biljett tillkommer.Kadir debuterar som författare.

Föreläsare, komiker, krönikör, lärare. Kärt barn har många namn, sägs det. Nu kan Kadir Meral lägga till titeln författare i sin repertoar. I april ger han ut sin första roman. Här nedan kan ni läsa om bokens handling samt några rader om honom som publicerades i tidningen Svensk Bokhandel. 

 
 


Vad erbjuder Kadir?


FÖRELÄSNINGAR

Kadir kom till Sverige 1991 när han har 14 år. Efter gymnasiet studerade han på Uppsala Universitet. Han innehar fil kand i statskunskap samt gymnasielärarexamen. Under senaste 15 åren har Kadir jobbat som gymnasielärare i samhällskunskap och matematik samt åkt landet runt och föreläst om integrations och mångfaldsfrågor. 

Kadirs föreläsningar är inspirerande, men också utbildande och underhållande. Med sina erfarenheter från sin unika integrationsresa samt sina iakttagelser från dagens mångkulturella samhället i allmänhet och skolan i synnerhet, ger han sina lyssnare djup insikt samt skapar tankar och reflektioner kring mångfalD och integration. Du som åhörare blir både rörd och berördsina föreläsningar flätar Kadir samman humor och allvar, och påverkar åhörarna både i hjärta och hjärna.

 Han är väl påläst och är insatt i dagens stora samhällsfrågor kring integration och mångfald, vilket ger en annan tyngd bredvid hans upplevda erfarenheter.


Sagt om Kadir

Hjärta och hjärna. Skratt och allvar. Stort tack för det du gav oss i din lysande ståupp/föreläsning!” 

Anna Bjerkstig, arrangör Uddevalla Kommun


Lär mer om vilka föreläsningar Kadir erbjuder.


STAND UP

Kadir kan skoja om samhällsfrågor och kulturskillnader och få med sig publiken. Hög grad av likeability, härlig energi och god timing är tre egenskaper som beskriver Kadir på scenen.

Kadir skojar om aktuella samhällsfrågor, om kulturskillnader men också om små vardagliga ämnen. Genom att improvisera och interagera med publiken skapar han en "här och nu känsla". Kadir är mångsysslare: komiker, lärare, föreläsare, konferencier, krönikör och moderator. Han är bosatt på Västkusten, och har över tio års erfarenhet som komiker på scener runt om landet. 

 

Sagt om Kadir

”Kadir har en härlig, positiv och smittsam energi. Han är mycket rolig och skrattframkallande över ämnen som angår oss alla!”

Thomas Oredsson, komiker och skådespelare


KONFERENCIER/MODERATOR

Kadir Meral med sin charm, humor och intellekt är en perfekt konferencier för ert evenemang. Kadir utstrålar trygghet samtidigt som han är humoristisk.

Planerar Ni ett event eller annan tillställning är Kadir Meral den rätta personen för att leda och sätta färg på ert arrangemang.